Σχόλια πελατών

"...δημιουργικότητα, εφευρετικότητα και ακάματο πάθος για τη δουλειά τους..."

"Όταν έρχεται η ώρα επιλογής συνεργατών, η αξιοπιστία, o αψεγάδιαστος σχεδιασμός, η ακριβής εκτέλεση και παράδοση και τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα είναι οι μη-διαπραγματεύσιμες αξίες, πάνω στις οποίες χτίζονται μακρόπνοες σχέσεις.

Έχοντας δουλέψει με την Elxis Α.Ε. σε μεγάλο πλήθος έργων, βρήκα όχι μόνο αυτές τις αξίες, αλλά γνώρισα επίσης ανθρώπους που δουλεύουν με δημιουργικότητα, εφευρετικότητα και ακάματο πάθος για τη δουλειά τους, που το εμπνέει το δημιουργικό πνεύμα του ηγέτη και Προέδρου της εταιρίας Σπύρου Πατέλη.

Τα αποτελέσματα ικανοποιούσαν πάντα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Είναι πάντα μια πολύ δημιουργική εμπειρία να δουλεύω με την ομάδα της Elxis."

Σωτήρης Σπυρακόπουλος
Διευθυντής Μάρκετιγνκ
ΦΑΓΕ Α.Ε.

 

"...Η Elxis προσφέρει δημιουργικότητα, λειτουργικότητα και μοναδικότητα..."

"Όταν καλείσαι να διαμορφώσεις τον επαγγελματικό σου χώρο έχοντας κάτι στο μυαλό σου χωρίς όμως να μπορείς να το εκφράσεις και να το μεταδώσεις, καταλήγεις να συνεργάζεσαι με την Elxis, η οποία κατανόησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά τι ακριβώς ήταν αυτό που ήθελα, όταν πολλές άλλες εταιρίες δεν πλησίαζαν ούτε στο ελάχιστο την επιθυμία μου. Η Elxis προσφέρει δημιουργικότητα, λειτουργικότητα και μοναδικότητα με άριστο επαγγελματισμό, άρτια γνώση του αντικειμένου και ανέλπιστη ταχύτητα παράδοσης που ξεπερνά κάθε όριο!"

Δημήτρης Παπαδόπουλος
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Greenware Α.Ε.

 

"...Η Elxis υλοποιεί κάθε επιθυμία..."

"Η συνεργασία μας ξεκίνησε όταν έπρεπε να βρω μια τεχνική, κατασκευαστική εταιρία για την υλοποίηση ενός projectπου είχα αναλάβει. Εντόπισα την Elxisαπό το διαδίκτυο και έκλεισα ραντεβού στα γραφεία τους. Εκεί γνώρισα τον κύριο Σπύρο Πατέλη, έναν έμπιστο και αξιόλογο άνθρωπο, και μια ομάδα εξίσου αξιόλογη και επαγγελματική, έτοιμη να πραγματοποιήσουν ό,τι ήθελα.Η Elxisυλοποιεί κάθε επιθυμία!  Ήμουν τυχερός/ή που σας συνάντησα γιατί ό,τι και να σας έχω ζητήσει μέχρι τώρα, έχετε καταφέρει να το παραδώσετε με συνέπεια. Ευχαριστώ πολύ για την ποιότητα των εργασιών που μου παρέχετε καθώς και για τις μοναδικές ιδέες."

Άκης Ξανθόπουλος
Marfin Egnatia Bank

 

"...Μελετάνε. Σχεδιάζουν. Κατασκευάζουν..."

"Η Elxis είναι μια εταιρία που απαρτίζεται από ένα εξαίρετο σύνολο ανθρώπων, γεμάτο φαντασία και δυναμική, ικανοί να παραδώσουν  μοναδικά, πολλά υποσχόμενα έργα. Μελετάνε. Σχεδιάζουν. Κατασκευάζουν. Τους ευχαριστώ για την επιτυχία που μου προσφέρουν χρόνια τώρα."

Δημήτρης Καίσαρης

 

"...δημιουργικοί και ικανοί για οποιαδήποτε επιθυμία..."

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Elxis για την άριστη συνεργασία μας. Είστε άψογοι επαγγελματίες, δημιουργικοί και ικανοί για οποιαδήποτε επιθυμία. Είμαι ευγνώμων που σας έχω γνωρίσει και εύχομαι η συνεργασία μας να συνεχιστεί για χρόνια."

Γιώργος Σιοκόλας
Property & Facility Manager
ING

 

"...Για τη δουλειά του τα λόγια περισσεύουν..."

"Μετά από συνεχή σκέψη για το αν θα πρέπει να ανακαινίσω κάποιο από τα υπάρχοντα καταστήματα ή να ξεκινήσω ένα καινούριο όπως το Press Gallery στο Athens Metro Mall και να το διαμορφώσω σε μια οικονομική περίοδο αρκετά δύσκολη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν δεν έχεις έναν φίλο- συνεργάτη όπως ο Σπύρος τότε μπορεί και να μην πάρεις την σωστή απόφαση τη σωστή στιγμή. Ο Σπύρος, με τις συμβουλές του, μου έδειξε το δρόμο της επιτυχίας και συνεχίζει να μου προσφέρει τη βοήθεια του ακόμα και μετά την παράδοση του έργου του. Για τη δουλειά του τα λόγια περισσεύουν..."

Παναγιώτης Κουτσογιάννης
Διευθυντής Άργος- Ευρώπη Ε.Π.Ε.

 

"...Δεν έχω λόγια... Elxis, Elxis, Elxis και Σπύρος Πατέλης - Συγχαρητήρια φίλε!..."

Με τον Σπύρο Πατέλη γνωριστήκαμε το 1993, εκείνος μόλις ξεκινούσε την Elxis και εγώ με την σειρά μου την Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Δ/Ε η οποία μετονομάστηκε σε IF.D.T.EX.

Δεν έχω λόγια...Elxis, Elxis, Elxisκαι Σπύρος Πατέλης- Συγχαρητήρια φίλε!

Δημήτρης Ηλιόπουλος
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος IF.D.T.EX

 

"...μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι οι ποιότητα δεν είναι διαπραγματεύσιμη αλλά είναι η βάση μιας καλής μακροχρόνιας συνεργασίας..."

"Στην διάρκεια της πολυετούς συνεργασίας μας, από το 2006 έως και σήμερα, η εταιρεία ELXIS έχει αποδειχθεί πολύτιμος συνεργάτης. Η συνέπεια και η ταχύτητα εξυπηρέτησης υπήρξαν εξ αρχής τα κύρια χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας. Διατηρώντας πάντα τα υψηλότερα standard  τόσο στα υλικά που χρησιμοποιούν όσο και στις εκτυπώσεις που δημιουργούν για την 5 à SecHellas, μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι οι ποιότητα δεν είναι διαπραγματεύσιμη αλλά είναι η βάση μιας καλής μακροχρόνιας συνεργασίας."

Μελίνα Κάβρα
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

 

"...Σήμερα 5 χρόνια μετά νιώθω τυχερή από αυτή μας την συνάντηση γιατί βρήκα ένα σπάνιο συνεργάτη..."

"Όταν μου είπαν ότι στο ιατρικό κέντρο που τότε σχεδίαζα θα έπρεπε να συνεργαστώ οπωσδήποτε με την *Elxis* ομολογώ ότι ήμουν επιφυλακτική όπως και κάθε φορά που μου φέρνουν στην κατασκευή, εταιρία που δεν γνωρίζω
και δεν μπορώ να ελέγξω. Σήμερα 5 χρόνια μετά νιώθω τυχερή από αυτή μας την συνάντηση γιατί βρήκα ένα σπάνιο συνεργάτη. Πέρα από την ποιότητα και την συνέπεια που μπορεί να βρει κανείς σε κάθε σοβαρή εταιρία, ήταν  ο ανθρώπινος παράγοντας, η ευγένεια από όλη την ομάδα, το τέλειο κλίμα συνεργασίας, η υποστήριξη από την μεριά τους, που κάνανε την *Elxis* να παραμένει αυτά τα χρόνια η μόνιμη και αποκλειστική συνεργάτης μου σε επιγραφή, εκτυπώσεις, διαφημιστικά και μεταλλικά έπιπλα."

Τανταλάκη Μαρία
Διακοσμήτρια

 

"...ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ: ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ..."

"Εδώ συναντιούνται οι δρόμοι μας με τον Σπύρο. Εγώ καλούμαι να εκπονήσω ένα πλάνο στησίματος, με ενιαία εταιρική ταυτότητα, ενός πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων συνεχώς της μεταλλασσόμενης εταιρίας TELESTET/TIM/WIND, και να βρω έναν κατασκευαστή που όχι μόνο θα βοηθήσει στην υλοποίηση σχεδιαστικά αυτής της ταυτότητας, αλλά και θα αναλάβει την κατασκευήκαι την τοποθέτηση σε όλη την Ελλάδα. Ευτυχώς βρέθηκε η elxis . Χάρη στον Σπύρο και στον απίστευτο επαγγελματισμό του, βγήκε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μου με την ΕΛΞΙΣ και συνεχίστηκε με πολλές ακόμα σημαντικές, σε όγκο και σε ποιότητα, δουλειές. Aυτό που θέλω να καταθέσω με αυτό το κείμενο, είναι ότι από τη συνεργασία μου με την ΕΛΞΙΣ αυτό που αποκόμισα ήταν ένα άκοπο, άψογο αποτέλεσμα, και την γνωριμία μου με έναν απλό, στοχαστή, φιλοσοφημένο, σπάνιο, άνθρωπο που με τιμά, όταν μετά από τόσα χρόνια με αποκαλεί ακόμα, φίλο."

Με κάθε εκτίμηση,
Ανδρέας Καραδής
Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing

 

"...Η συνεργασία των δύο εταιρειών μας έχει χαρακτηριστεί με απόλυτη επιτυχία..."

"Η συνεργασία των δύο εταιρειών μας έχει χαρακτηριστεί με απόλυτη επιτυχία. Υψηλό επίπεδο επικοινωνίας, ευελιξίας και ανθρωπίνων σχέσεων, μας κάνουν να νιώθουμε ευτυχείς που είμαστε συνεργάτες σας. Είναι εντυπωσιακό το υψηλό επίπεδο ποιότητας σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών σας, που έχουμε συνεργαστεί μέχρι σήμερα. (εκθεσιακά περίπτερα, διαφημιστικά stands, promotionmaterial, κλπ) Χωρίς να παραγνωρίζουμε τη προσφορά όλων των στελεχών και εργαζομένων της εταιρείας σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κο Σπύρο Πατέλη για την άμεση, φιλική και πάντα επαγγελματική ανταπόκριση του."

ΟΥΤΕΚΟ ΑΒΕΕ
Αθανάσιος Μ. Αθανασόπουλος
Πρόεδρος & Δνων Σύμβουλος

 

"...όταν μετά από τόσα χρόνια σκέφτομαι αυτό που λέμε ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, η πρώτη μου σκέψη έρχεται στην ΕΛΞΙΣ και το πρόσωπό σου!..."

"Αγαπητέ Σπύρο,

Όταν μου είπες ότι θέλεις να φτιάξεις ένα, ας το πούμε «επαγγελματικό λεύκωμα», αισθάνθηκα ότι ήσουν από τους λίγους ανθρώπους που με μεγάλη χαρά και ειλικρίνεια θα έγγραφα για το επίπεδο της επαγγελματικής μας συνεργασίας...

Πάνε 16 χρόνια που σε γνώρισα και από τότε που πρωτοξεκίνησες έως σήμερα δεν άφησες –ευτυχώς- τίποτα να διαβρώσει τις αξίες σου...

Παρότι σαν προμηθευτή σε βρήκα στη Wind και έπρεπε να δουλέψω μαζί σου, μπορώ σήμερα να σου ομολογήσω ότι όταν μετά από τόσα χρόνια σκέφτομαι αυτό που λέμε ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, η πρώτη μου σκέψη έρχεται στην ΕΛΞΙΣ και το πρόσωπό σου! Και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνεργασία μας, χωρίς να μπορώ να θυμηθώ ούτε μία φορά που να ένιωσα αρνητικά συναισθήματα!

Σε μεγάλα και δύσκολα έργα, με χρονοδιαγράμματα «επιστημονικής φαντασίας» εφ’ όσον έλεγες το ΟΚ, ολοκλήρωνες πάντα το έργο στην ώρα του και πάντα με τα εξαιρετικά standards ποιότητας που μας έχεις συνηθίσει...

Πέρασαν τα χρόνια και χρειάστηκα τη συνεργασία σου σε πολύ μικρότερα έργα... Και εκεί επέδειξες την ίδια συνεπή συμπεριφορά και απέδειξες ότι η ποιότητα και το επίπεδο της δουλειάς σου είναι πάντα εξίσου υψηλό ανεξάρτητα από το μέγεθος του πελάτη!"

Να είσαι πάντα καλά και να παραμένεις ο εαυτός σου!

Φιλιά,

Μανίνα Παραρά
Γενική Διευθύντρια SmartAxis A.E.